Kiire jatkuu, eikä helpotusta näy. Viime päivät ovat kuluneet kirja-arvosteluiden ja tiedejournalismin parissa sekä Tähtivaeltaja-novellikilpailun ratkaisujen pohtimiseen. Lapsetkin jäivät lomalle päiväkodista.

Ensi viikolla käyn Finnconissa, osallistun ainakin sunnuntaina klo 16 alkavaan Tähtivaeltaja-kilpailun palkintojenjakoon ja paneelikeskusteluun. Te jotka ette ole Finnconissa käyneet: menkää ihmeessä! Helsingin Kaapelitehtaan valloittavat 10. - 12.7. värikkäät keskustelut tieteis- ja fantasia-aiheista. Paikalla liikkuvat ihmiset saattavat olla vielä keskustelujakin värikkäämpiä. Tapahtuma on ilmainen, ja tämänvuotisia kunniavieraita ovat mm. kirjailijat George R.R. Martin ja Alastair Reynolds.

30.7. - 2.8. osallistun puolestaan Pentinkulman päivien yhteydessä järjestettävään E80-esikoiskirjailijatapahtumaan. Yleisölle näyn esikoiskirjailijapaneelissa lauantaina 1.8. klo 12.30. Paneelin muita keskustelijoita ovat kirjailijat Leena Parkkinen ja Marja Björk, virolainen esikoiskirjailija Kaarel B. Väljamäe sekä puheenjohtaja Taija Tuominen.