Aion nyt antaa itselleni luvan olla laiska blogittaja. Viime viikot ovat olleet aika hyörimistä paitsi kaikkien rästitöiden, myös ns. kirjallisten menojen takia. Töitä olen kiirehtinyt, jotta saisin aikaa seuraavalle kaunokirjalliselle projektille, ja nyt kun aikaa on saatu, aion keskittyä pari kuukautta siihen.

Koiran maha senkun paisuu. Koirasta on myös tullut kovin ahne, se varastelee ruokaa pöydiltä ja pyrkii tyhjentämään roskiksen säännöllisesti (biojätehän menee kyllä kompostiin, mutta koiralle maistuvat käärepaperit aivan yhtä hyvin). Pari päivää sitten se söi hammasharjan. Se on myös muuttanut asumaan vaatehuoneen nurkkaan. Parin viikon päästä koira ja sen maha raahataan kasvattajalle synnyttämään. Kamalaa, joulukin joudutaan olemaan ilman. Saadaan sentään syödä kinkku ihan itse.

JEK (vai isoäiti?) päätti palkita minut pokaalilla - kiitos paljon! Olen kyllä ollut tosi laiska (onkohan juuri se palkinnon syynä?). Itse palkitsen Viidennen roolin, joka jaksaa tasaisesti nostaa esiin eri kulttuurinaloja.
2040081.jpg
Palkinnon säännöt:
1. valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta (kuin laiskuuttani kuvaten valitsen vain yhden).
2. jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3. palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.
4. logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5. palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan.

Vielä kypsä kannanotto maailmanpolitiikkaan: Obama voitti, jee!