Särön bileissä oli hauskaa! Loin imagoa muun muassa kaatamalla päälleni (tai ehkä "heittämällä" olisi parempi ilmaus) täyden lasillisen punaviiniä sekä tanssimalla robottitanssia (kiitos Tytille tanssiseurasta!). Huomatkaa että tanssin robottitanssia vasta punaviiniepisodin jälkeen! Bileissä myytiin runoja, jotka Särön päätoimittaja Mark Mallon oli saanut tuntemattomalta mieheltä Berliinin metrossa. Runot maksoivat 1 - 3 euroa, kaupan päälle sai lasin viiniä tai siideriä. Hirvikeitto oli hyvää - tästä lähin käyn vain Porvoon keskustan S-Marketissa!

Pasikin muuten pohtii kirjailijoita ja juhlimista.

Pete on viimein selitellyt blogihiljaisuuttaan, väittää kirjoittaneensa neljässä kuukaudessa kaksi romaania ja kokoelmallisen novelleja. Mutta kyllä minä sen uskon - kun kirjoituttaa niin kirjoituttaa, ei kutinastakaan pääse heti eroon. Itse ahdistun kovasti, jos tekstiä ei pitkään aikaan tunnu syntyvän. Syitä on aina erilaisia - joskus silkka aikapula, viime aikoina esimerkiksi se, että on tuntunut hankalalta tuottaa aivan uutta tekstiä, kun olen pitkään keskittynyt vanhojen tekstien muokkaamiseen. Mutta vaikeuksia on ollut ennenkin, ja aina on tullut uusi virkeä luomiskausi. Pitäisi oppia luottamaan kirjoittajaminän sitkeyteen. Varsinkin novellit syntyvät sykäyksittäin: voi mennä puoli vuotta, etten edes ajattele kirjoittavani sellaista. Ja sitten äkkiä jokin napsahtaa ja kirjoitan neljä novellia putkeen.

EDIT: Lisäisin vielä, että keväästä johtuen luomiskausi on parhaillaan menossa. Aikapulaakin vastaan voi aina taistella, kuten Pete blogissaan kertoi.

EDIT2: Robottitanssilla tarkoitan Kraftwerkin Robots-kappaletta - minun on vaikea sisäistää, että se on jonkin ihan oikean bändin oikea tuotos, koska ensikosketukseni siihen tapahtui ala-asteella musiikkiliikunnassa (niin, meillä oli ala-asteella sellaista - oliko teillä?).